A hadsereg-kondicionáló fúrók gyakorlati jegyzéke

A hadsereg katonáit széles körben elismerik hősiességük és erejük miatt – ezek a hatalmas férfiak és nők képesek lenyűgöző erőt és kitartást mutatni. Az Egyesült Államok hadserege egy szabványos fizikai edzőprogramot fejlesztett ki, amely javítja a fizikai alkalmasságot, csökkenti a sérüléseket és fokozatosan megereszkedik, megjavítja a katonákat, miközben növeli a bizalmat és a fegyelmet. Ez a tréningprogram magában foglalja az egyéni gyakorlati gyakorlatokat, a kondicionáló fúrótornyokat, a felhúzást és ülést, a hegymászó fúrót, az edzést és a gerillafúrást. A hadsereg megköveteli az egységparancsnokoktól, hogy a csapatokat erőteljes fizikai edzésben vezessék, három-öt napig minden héten, a The Sports Journal szerint.

Kondicionáló fúró 1

A Kondicionáló fúró 1 vagy CD1 öt speciális gyakorlatot tartalmaz. Az Egyesült Államok hadsereg fizikai készenléti képzésének adatai szerint a CD1 készletek közé tartoznak a hatalomugrások, a V-upok, a hegymászók, a lábszárak és a csavarások, valamint az egylábúak. Ezek a gyakorlatok komplex motoros készségeket fejlesztenek ki, és kihívást jelentenek a katona fizikai erejére, kitartására és mobilitására.

Kondicionáló fúró 2

A CD2 gyakorlatok összetettebb motorteljesítményt és fizikai erőt igényelnek. A CD2 gyakorlatok gyors, erőteljes mozgásokat eredményeznek, amelyek a kétoldalú erőre összpontosulnak. Ezek az öt gyakorlat a kör és a lengéscsillapítás, a felhúzók, a hanyatt fekvő kerékpárok, a fékcsapágyak és a úszó. A katonák lassan vagy mérsékelt ütemben hajtják végre ezeket a gyakorlatokat az optimális eredmények érdekében. A fúrók erõsítik az alapizmok kihívását, így a katona hatékonyabban ellenõrizi testtömegét, anélkül, hogy ösztönözné az ismétlõdõ mozgásokat, amelyek túlzott sérülésekhez vezetnek. Ezek a gyakorlatok javítják a katona mobilitását és mozgásterét.

Kondicionáló fúró 3

A katonák nehezebbé és összetettebbé teszik a CD3 gyakorlatokat, amelyek magukban foglalják az ismételt ugrást, a leszállást és a testpozíciók változásait, amelyek nagyobb igényeket támasztanak az alsó végtagokon. A mozdulatok erőteljesek, és a katona robbanékony energiát és ügyességet használ ezen fejlett gyakorlatok végrehajtásához. Kétszer annyi CD3-at használnak, mint a CD1 vagy CD2 gyakorlatok. Ezek közé tartozik az Y guggolás, egylábas holtteher, oldalsó térd-emelő, első rúgás alternatív lábujjheggyel és futóugrással. Ezenkívül a katonának előretekintő és hátramaradt üldözést kell végeznie, félig guggós oldalakat, előretekeréses és hátramaradt békaugrásokat, váltakozva egynegyedes forduló ugrásokkal és váltakozóan lépcsős guggolással.

szempontok

A katonák soronként és ritmusban végeznek minden gyakorlatot. A résztvevők a kondicionáló fúrók két fázisába lépnek be – a megerőltető szakasz és a fenntartó szakasz. A katonák soha nem végeznek el több mint öt ismétlést minden egyes edzésen a készlet során az edzés során, és nem vesz részt a Kondicionáló fúró 3 gyakorlatban egyáltalán. A keményedési fázisban résztvevő csapatok az összes kondicionáló fúrás öt-tíz ismétlődését végzik. Ismételje meg a teljes kondícionáló fúró készlet-készletet, hogy növelje az ismétléseket egy testmozgásonként, hogy biztosítsa a jól működő edzést.