Helyek bungee jump colorado

Az impulzus-lüktető, bélbakötő sport, a bungee ugrás teszteli a kitartásodat, az elszántságodat és a hajlandóságot arra, hogy megragadja az izgalmas, sőt ijesztő élményt. Bár Colorado nem rendelkezik annyi bungee jumping élménnyel, mint más államok, ez a világ első számú bungee jumping tapasztalata. Emellett az állam bungee-szerű élményt nyújt a Glenwood Springs, a Golden, a Denver és a különböző helyszínek közelében, amelyek évente változhatnak.

Glenwood Canyon Adventures

Utazás a festői Glenwood Springs-be, Colorado, ahol Hollywood cowboy Tom Mix forgatott filmeket és a hírhedt Chicago-gengsztert, Al Capone nyaralni, megtalálni a legendás Glenwood Caverns-ot, a Glenwood Caverns Adventure Park otthona. A park egy bungee trambulint büszkélkedhet a fiatalabb és könnyebb készleten – a résztvevőknek 30 és 180 lb között kell lenniük -, amely lehetővé teszi számukra, hogy ugráljanak, visszaforduljanak és szaladgáljanak, miközben mindig visszahúzódnak a trambulinra. A parkban van egy óriási lengés, amely a Glenwood Canyon felett 1,300 láb alatt, óránként akár 50 mérföldre is kiterjed. A swing biztonságosan négy résztvevővel rendelkezik.

Elitch Gardens tapasztalatok

Tesztelje magát az XLR8R és a Sling Shot ellen az Elitch Gardensben, a belvárosi Denver közelében. Bár sem a vonzalom önmagában sem a bungee jumping tapasztalat, mindkettő szabadon eső élmény. Az XLR8R-t az állam legmagasabb szabadon eső swingje számolja fel, és körülbelül két percet vesz igénybe. A Sling Shot katapultál 216 métert a levegőbe, ahol megforgatod és leereszkedsz. Mindkét látnivaló magasságkorlátozással rendelkezik. Az XLR8R-nek 42 hüvelyk magasnak kell lennie, a Sling Shot pedig 44 hüvelyk magas.

Heritage Square Bungee

Utazás a Heritage Square-be a történelmi Aranypartnernek, amely a Denvertől nyugatra fekszik, és a Colorado Bányászati ​​Iskola és a Coors Brewing Company otthona, hogy megtapasztalja a 70 lábú bungee-merülést, amely a nyugtalan légzőkészüléket letakarja egy nagy légzsákkal az alapon A torony.

Luxergy tapasztalatok

Nézze meg a Luxergy-t – egy extrém és izgalmas kalandok és élményekkel foglalkozó kalandos cég -, hogy megtudja, mikor következnek a következő bungee jumping tapasztalatok Coloradoban. Nincsenek meghatározott ütemtervük.

Royal Gorge Jump

A világ legmagasabb felfüggesztési hídjához tartozó Királyi szurdokhoz képest 1053 láb magasan haladjon át, amely átható lélegzetelállító mélységeket nyújt. Bungee jumping tapasztalatot tartanak évente a hídon. Te merülsz egy emelvényről, és leereszkedsz, mint egy kő az Arkansas folyó felé, csak hihetetlen visszafordulással. A világháló utazási weboldala, a Hottnez a világ első számú bungee jumping élményét helyezi a Royal Gorge-ba.