Hogyan helyezhetem el a kerékpárt egy kerékpárra

A kerékpáros fuvarozók a gépkocsi tetőjéhez vagy tehergépkocsijához kapcsolódnak, hogy a kerékpárokat anélkül, hogy több helyet foglalnának el. A Consumer Reports szerint a pántos csomagtartók nem annyira biztonságosak, mint a tetőcsomagtartók, de könnyebb elhelyezni egy kerékpárt az autójukon elfoglalt helyük miatt. A tetőfedél sokoldalúbb és biztonságosabb, de nehezebb a kerékpárt elhelyezni, mert a jármű tetején ül. Bármelyik szállítót választja, biztosítsa, hogy a kerékpár biztonságosan rögzítve legyen.

Helyezze a kerékpárt a kormány személygépkocsijával szemben lévő kormányra. Emelje fel a kerékpárt a kerékpár tartó két karjára, és helyezze az autóhoz legközelebb eső bölcsőkbe. Forgassa a pedálokat a kerékpáron, hogy ne ütjenek az autójához.

Hajtsa be a bölcsőpántot a kerékpár tartó karjaihoz a kerékpárkeret körül. Csúsztassa a hevedereket a tartószerkezet reteszelő mechanizmusába, és húzza meg a hevedereket a kerékpár keretre. Ne húzza túl erősen a hevedert, mert ez idővel károsíthatja a hevedert.

Csatlakoztassa az elhajló hevedert az üléscső köré, hogy a kerékpár ne mozduljon előre és hátra. A hevedert ugyanúgy kell rögzíteni, mint a bölcsőpántokkal.

Húzza fel a terhelő hevedert a tartó lábára és a kerékpár keretére. Csúsztassa a hevedert a csattal, és húzza meg a hevedert, hogy a kerékpár stabil legyen.

Húzza le a kerékpár mellső kerékét tartó gyorskioldó kart. Távolítsa el az első kereket, és helyezze az autóba.

Emelje fel a kerékpárt a tetõre. Helyezze az első kerékpárt a villákon lévő villavég-záró nyársra. Forgassa el a zárat, hogy rögzítse a villafogakat a nyársra.

Trunk Carrier

Tetőszerkezet, villás emelő

Tető-hordozó, Front Loader

Hajtsa be a hátsó hevedert a hátsó kerék köré. Húzza szorosan a szíjat és rögzítse a helyére a vödören a tartóban. Ne húzza túl erősen, mert ez károsíthatja a hevedereket a jövőben.

Emelje fel az első kereket a homlokrakodó kerékpárra. Hagyja a kisebb karimát a tartónak.

Emelje fel a kerékpárt a tetőre. Forgassa az első kereket a karimába. A kis karika automatikusan felugrik, hogy az első kerék hátsó oldalára álljon.

Húzza meg a reteszelő mechanizmust a kerekek alatt, hogy megtartsa a kerékpár első kereket. Fordítsa el a reteszt az óramutató járásával megegyező irányba, amíg a kerék rögzítve van

Hajtsa be a hátsó hevedert a hátsó kerék köré. Húzza szorosan a szíjat és rögzítse a helyére a vödören a tartóban. Ne húzza túl erősen, mert ez károsíthatja a hevedereket.