Hogyan kell gőzölni zöldségeket a grillen

A Centers for Disease Control szerint a zöldségek ásványi anyagokat, vitaminokat és rostokat tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a súly kezelésében és a krónikus betegségek megelőzésében. Ezen felül, beleértve a zöldségeket a mindennapi étkezésekhez, segít fenntartani az energiát egész nap. A grillen való gőzölés hatékony módja annak, hogy nagyszerű ízű zöldségeket készítsen, amelyeket Ön és családja élvezhet. Több fajta zöldséget is tartalmaz, mivel minden növény kizárólag különleges ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. Így sokféle fajta biztosítja a tápanyagok sokféleségét.

Melegítsd fel a grilledet magas hőre. A legjobb, ha a grillet a lehető legmelegebbé teszi, mert a zöldségek jobban melegednek a magas hő hatására. Azonban a láng nem érhet magasabb, mint a grilllemez.

A zöldségeket vágja szeletekre a kívánt vastagságra. Helyezzük apróra vágott zöldségüket egy tálba és keverjük össze. Ne preseason a zöldségeket.

Helyezze a nagy teherbírású alumíniumfóliát a grillre. Spray a fóliát a canola oil spray-vel, amely egészséges, egyszeresen telítetlen és többszörösen telítetlen zsírokban gazdag. Ezek az egészséges zsírok növelik a HDL-t vagy a nagy sűrűségű koleszterint, amely eltávolítja a plakkokat az artériáiból, hogy elősegítse a szív egészségét.

Helyezze az összes zöldségét a grillre. Öntsön könnyű réteget a zöldségek fölé. Ne takarja le a grillet. Használja a fogóját, hogy aktívan mozgassa a zöldségeket a grill körül. A víz forrása és gőzölése közben keverje össze a zöldségeket. Mielőtt az összes víz elpárologna, folytassuk a vizet a grillre, vagy a zöldségek égnek.

Gőzzd a zöldségeket, amíg a zöldségek nem puhulnak. Miután a zöldségek lágyulnak, hagyja abba a vizet a zöldségek fölé. Folytassa a zöldségek zöldségét 30 másodpercig egy percig.

Sózzuk és borsozzuk a zöldségedhez az elmúlt néhány másodperc alatt. Vegye ki a grillből.

Készítmény

Gőz zöldségek a grillen