Hogyan kell használni egy evenflo elektromos mellszivattyút

A mellpumpa lehetővé teszi, hogy a tejet beadja a baba számára, hogy tartsa meg a táplálékot, tegye be a palackot vagy tárolja a tejet olyan esetekben, amikor nem lesz képes szoptatni. A Evenflo Electric Comfort Select Performance A Dual Auto-Cycling Breast Pump a mamaitól tippeket és visszajelzéseket használ, hogy olyan mellszivattyút hozzon létre, amelyet bárhová magával vihet, hogy valóban szivattyúzzon útközben. Ha ez az első alkalom, használja a mellszivattyút, pihenjen és alaposan olvassa el a maximális tejkivonásra vonatkozó utasításokat.

Keressen egy csendes helyet a szivattyúzáshoz. A lelassulás nagyrészt pszichológiai előfordulás, és nyugodtan és koncentrálva kell lenni ahhoz, hogy maximális mennyiségű tejet kapjon a szivattyúzás során. Hasznosnak érzi, hogy nézze meg a baba egy képét vagy tartsa a baba közelében a szivattyúzás közben.

Távolítsa el a szivattyút a hordtáskából, és állítsa be a mellékelt palacktartót sík felületre. Tartsa a függõleges helyzetet, hogy megfelelõen mûködjön, és megakadályozza a tej leeresztését.

Ügyeljen arra, hogy a műanyag kúp beakadjon a szivattyúba szorosan rögzítve, óvatosan húzza őket rá. Ha lazaek, futtassuk az ujját a kúp köré, hogy szorosan rögzítsük a behelyeket. Dugja be a szivattyút, vagy töltse át az akkumulátort, ha úton van.

Csatlakoztassa a csövet a dupla szivattyúk hátuljáról a szivattyú gép oldalán lévő lyukba. Nem szabad keményen keményen lendíteni, csak kicsit megcsúszni.

Helyezze a pumpáló kúpokat a mellére. Segíthet az első behelyezésében, majd kapcsolja be a szivattyút úgy, hogy egy kézzel szabadon elhelyezheti a második szivattyút a második mellre. Lehet, hogy könnyebb mindkettőt elhelyezni. Gyakoroljon és kísérletezzen egy olyan módszer megtalálására, amely a leginkább kényelmes.

Állítsa be a szívást. A kezdet során a legmagasabb szintre kell szívni, hogy elkerülje a fájdalmat, majd a tárcsával a szívóhatás növeléséhez használhatja. Sajnos a Comfort Select Performance Dual Auto-Kerékpáros Mellpumpa nem teszi lehetővé a szívási sebesség változtatását.

Szivattyú 15 percig, vagy amíg üresnek érzi magát. Tárcsázza a szívószintet teljesen lefelé, és kapcsolja ki a gépet. Óvatosan távolítsa el a kúpokat, és állítsa be a palackokat a mellékelt tartóba. Távolítsa el a kúpokat a szivattyúgéphez csatlakoztató csövet.

Óvatosan csavarja le a palackokból a kúp felsõ részeit, és tárolja a tejet tároló táskában, amelyre a dátumot beírta. Tisztítsa meg alaposan a palackokat, és törölje le a kúpokat és a gép többi részét antibakteriális törlőkendővel, mielőtt újra összeszedné a palackokat és a kúpokat a következő használatához.