Hogyan kell kezelni a mitesszereket egy 10 évesnél

Bár a mitesszerek sok frusztráló problémát jelentenek sok teens számára, a mitesszerek nem korlátozódnak a tizenévesekre. A Preteen gyerekeket mellek okozhatják, általában a hormonszintek növekedése miatt, az Oregon Health & Science University szerint. Ha a 10 éves teste mitesszereket tapasztal, a bőrének állapotát a korának megfelelő módszerekkel kezelje. Találkozzon egy bőrgyógyászral, ha gyermeke mitesszer nem javul, vagy ha a mitesszerek vörösek vagy gyulladtak. A bőrgyógyász képes lesz arra, hogy felírja az életkor-megfelelő gyógyszereit a 10 éves korára.

Segítsen 10 éves arcán naponta kétszer mossani arcát tisztító és meleg vízzel. Kerülje a forró vizet és a szappant, illatanyagot vagy alkoholt tartalmazó tisztítószereket, amelyek irritálhatják a bőrt, és rosszabbá tehetik a mitesszereket. Emlékeztesse a gyermekeit, hogy száraz arcát puha törölközővel tapogassa. Kerülje a dörzsölést, ami irritálja a bőrt.

A benzoil-peroxidot tartalmazó over-the-counter krémet kell alkalmazni, amely segítséget nyújt a mitesszerek vagy az alfa-hidroxisav baktériumok elleni védekezésében, amely felszívja a foltokat. Alternatív megoldásként a teafajfejes olajtartalmú mitesszerek a Marylandi Egyetem Orvosi Központja számára javasolják. A teafa olaj finom, és a baktériumokat a benzoil-peroxid okozta szúró, égő vagy viszketés nélkül képes megölni.

Tájékoztassa a 10 éves korát, hogy ne csippentse vagy ne ürítse meg a mitesszereket. Az ilyen módon fellépő blackheads megszüntetésére irányuló kísérletek során hegesedést okozhat.

Tanítsd meg gyermekeidnek a fontosságát, hogy a kezét távol tartsa az arcától. Mondja meg neki, hogy a keze átadhatja az olajnak és a baktériumoknak az arcát, ami még jobban meg fogja tenni a mitesszereket.

Emlékeztesse gyermeke figyelmét arra, hogy rendszeresen samponozza a haját, különösen ha a haja olajos.