Hogyan kell lefogyasztani egy achilles sérülést

Az Achilles-sérülés nehézséget okozhat a testsúlycsökkenés miatt, mivel sok gyakorlatot és tevékenységet megtilt, amely kalóriát éget, hogy segítsen a fogyásban. Rosszabb, az extra súly, amelyet a helyreállítás során nyerhet, extra nyomást gyakorol a bokájára, amikor áll vagy sétál. Ez lassíthatja a gyógyulást. A súlyellenőrzés kulcsa az ilyen típusú sérüléssel a kalóriaegyenlet diéta oldalára összpontosít, majd add hozzá a gyakorlatokat, ahogyan a szervezet erősebbé válik.

Diéta

Állítsa be azt a célt, hogy heti egy fontot veszítsen. A Harvard Health azt mondja, hogy hetente egy-két fontot biztonságosan elveszhet, de ez az egészséges táplálkozás és a testmozgás függvénye.

Gyakorlat

Csökkentse a napi kalóriabevitelét 500-mal. Háromezer kalóriát vesz igénybe, hogy egy fontot készítsen, így ez az összeg a súlycsökkentő célok felé halad.

Fókuszáljon a sovány fehérjékre, az egészséges zsírokra, a friss zöldségekre és a gyümölcsökre a kalóriatartalmú étrendben. Ezek az élelmiszerek magas tápanyagellátást biztosítanak kalóriatartalmukhoz képest. Kerülje a finomított szénhidrátokat és édességeket, amelyek magas kalóriatartalmú, alacsony tápértékkel rendelkeznek.

Vegyünk egy multivitamint, amely magában foglalja a C-vitamin teljes napi adagját. A teljes táplálkozás teljesíti a kalóriatartalmú diéta által elfáradt lyukakat. Különösen a C-vitamin létfontosságú a szervezet gyógyulási folyamatai szempontjából.

Igyál legalább nyolc pohár vizet naponta. Ez segíthet megtölteni a gyomrodot, ha éhes a tervezett étkezések között, és a víz segít a szervezet gyógyulásában.

Csak a fizikai terápiás kezelés keretében kezdj el gyakorolni. Ezek a gyakorlatok fájdalmasak lehetnek, de mindketten kalóriát égetnek és erősítik a boka és a lábszár sebezhetőbb részeit, ahogyan gyógyulnak.

Jelentkezzen be egy aqua fitness osztályba, amint orvosa jóváhagyja. Az Aqua fitness egy csoportos fitness, míg részben vízbe merül. A fitneszosztály kalóriát éget, hogy segítsen a testsúlycsökkenésnek, és a víz felhajtóereje védi az Achilles-ínt a további sérüléstől.

A következő lépésként vegye figyelembe az alacsony hatású tevékenységet, például a tai chi, rövid sétákat vagy álló kerékpározást. Ez növeli a kalóriatartalmát, miközben minimálisra csökkenti az Achilles-ín károsodásának veszélyét. Ismét lépj tovább ezen a szinten csak az orvosod vagy a fizikoterapeuta tudásával és engedélyével.