Hogyan kell méretezni a baseball botokat a gyerekeknek

A baseball Amerika legkedveltebb időtöltése lehet, de a sport bosszantó lehet a gyerekeknek, ha bajba kerülnek a labdával. Baseball denevérek különböző méretekben, súlyokban és anyagokban kaphatók. Egy denevér nem fog működni minden játékos számára, különösen a különböző magasságú és testtípusú gyerekek csapatában. A baseballütő megfelelő méretű méretezése a gyermek létfontosságú statisztikáinak és kényelmének megfelelően a baseball mindenki számára szórakoztatóbbá válhat – gyerekek, edzők és szülők egyaránt.

Mérje meg a gyermek magasságát, miközben a baseball cipőjét viseli. A 3 láb és 3 láb közötti, 4 hüvelyk magasak 26 cm-es denevérrel kezdődnek. Add hozzá egy hüvelyk a denevér méretét minden 4-5 hüvelyk magasság után a gyermek 3 láb, 5 hüvelyk magas.

Állítsa a gyermeket a denevér mellé, hogy megállapítsa, vajon a denevér túl hosszú és végül túl nehéz-e használni. Helyezze a denevér felső végét a padlóra, és a fogantyú vége a gyermek lábához illeszkedjen. A denevér gombjának nagyjából meg kell felelnie a gyermek csípőjének elhelyezkedéséhez. Ha a denevér eléri a derekát, túl hosszú.

Mérj meg egy ifjúsági baseball ütőt a gyermeke súlyának megfelelően. Bár a magasság hatékonyabb módja egy kölyök denevérének méretezésére, egyes gyerekek magasak és vékonyak, és nem képesek hosszabb, nehezebb denevér kezelésére. Az Alumínium denevérek kiskereskedője szerint a magasság és a súly kombinációját használják a denevér méretezéséhez. Gyermekek 60 font alatt. Általában a 26 és 29 hüvelyk közötti denevérrel jól teljesít, a gyermek magasságától függően. Gyerekek, akiknek súlya 70 és 90 font között van. Biztonságosan használhatod a 28-32 hüvelykes ütőt, míg a magasabb skála magasabb, mint 5 láb magasak számára.

Hagyja, hogy a gyermeke próbáljon ki egy baseballüteget a boltban, mielőtt végleges döntést hozna. A kényelem kulcsfontosságú tényező a baseballütő kiválasztásakor, még akkor is, ha standard magassági és súlyjavaslatokat használ. Az általános életkorra vonatkozó ajánlások a denevérhosszúságra vonatkoznak – 5-7 évesek 24-26 hüvelykes denevérrel kezdődnek, 2 éves korú növekedésenként 2 hüvelyk méretű léptetéssel – de azért, mert a gyerekek “A magasságok változhatnak, a kor meghatározása nem feltétlenül megfelelő.