Hogyan kell szódabikarbónát és almaecetet venni

Az almás ecet népszerű gyógyhatású készítmény a népegészségügyben, amely a különböző körülmények kezelésére szolgál. Úgy tűnt, hogy csökkenti a glükózszintet, ami azt jelezheti, hogy az almaecet hasznos a súlyos egészségi állapotokhoz, például az elhízáshoz és a cukorbetegséghez. Az Amerikai Cukorbetegség Egyesület szerint az almasavas ecet akár 20 százalékkal is csökkentheti a magas szénhidrátos étkezés előtt. Elővigyázatosságként beszéljen kezelőorvosával, mielőtt bármilyen gyógykezelést alkalmazna.

Adjunk hozzá 1/4 tsp. A szódabikarbóniát egy lövéshez. A szódabikarbóna almaecetecettel történő levétele a savasság csökkentésére irányul. Az almaecet elvétele a fogzománc erózióját okozhatja. Ennek a receptúrának a pH-savanyúsága körülbelül 7,0 lehet. A pH 6,0 fog leállítani a fogak erózióját.

Öntsünk 2 evőkanál. Almaecetes ecetet a lövedékbe. A keveréket egy percig keverjük, vagy alaposan feloldjuk.

Szelet egy narancsot nyolc ékbe. Félretesz, mellőz.

Igyáljuk meg az almaecetet és a szódabikarbónát. Mivel az almasavas ecet savanyú ízben van, Bill Gottlieb, az “Alternatív gyógymódok” szerzője azt ajánlja, hogy egyszerre itasson, mintha alkoholos alkoholt fogyasztana.

Egy citrus éket eszel, hogy kivegye a savanyú ízt a szájából. Az almabor is égetheti a torkát. Alternatív megoldásként egy másik szelet gyümölcsöt, például ananászot vagy dinnyet is megenni vagy szopni.

A receptet naponta háromszor itassa. A Margaret Hills, bejegyzett ápoló és a “Cider Eceg” szerzője azt javasolja, hogy a gyógyszert naponta háromszor vegye be, különösen ha vízvisszatartást tapasztal.