Hogyan készítsünk egy súlyzó állványt

Az otthoni tornaterem vagy súlyemelő helyiség nem lenne teljes a súlyzóállvány nélkül. Nem csak a rack tartja a súlyokat a zavarodottság a gyakorlás területén, hanem szervezi őket, így könnyű felvenni a súlyzók, amire szüksége van, amikor gyakorol. Ezenkívül a rack hatékonyabbá teszi a súlyok tisztítását. Ha a súlyzóállvány árpontja megakadályozza, hogy otthonában legyen az egyik, fontolja meg a saját készítését.

Mérje meg a korlátokat

Mérje meg az ágykeret korlátjának hosszát. Ha meghaladja a 20 hüvelyk hosszúságúakat, vágja le őket egy fémfűrésszel. A 20 hüvelyk elhagyása biztosítja, hogy legalább három súlyzótípust illeszthet a rack minden részébe.

Szerelje össze a rackot

A sérülések elkerülése érdekében simítsa az ágykeretek durva éleit csiszolópapírral.

Mérje meg újból az ágykeret korlátait, megerősítve, hogy minden korlát azonos hosszúságú. Ezek a korlátok azok a polcok, amelyeken a súlyzók leállnak.

Használja a mérőszalagot annak biztosítására, hogy a két fa deszka pontosan ugyanolyan hosszúságú legyen. A csiszolót a fűrészszalaggal vagy alakkal csiszolópapírral helyezze el a pontos hosszúság érdekében.

Fektesse a négy korlátot a két fatörzs között.

Használja a mérőszalagot két függőleges lyuk megkülönböztetésére 2 méter távolságra az egyes lapok oldalán.

Adjon hozzá egy másik jelölést 6 hüvelyk távolságra minden vízszintes lyukról. Ezek a jelek, ahol az ágykereteket rögzítik, ezért ügyeljen arra, hogy a lap mindkét oldalán egyezzenek.

Csatlakoztassa a korlátokat a fadobozokhoz az Ön által mért jelek segítségével. Használjon kobalt fúrófejet és nagy teherbírású csavarokat a deszkák rögzítéséhez az ágykerethez.