Hogyan lehet a csípőjét a golf lefelé lengeni

A megfelelő csípő bekapcsolása a golf hinta egy titkot, hogy elérje a labdát a távolság és a pontosság. A csípő általában 45 fokot forgat és a vállak 90 fokkal elfordulnak, a legtöbb oktató szerint. Néhány olyan játékos, aki alacsonyabb lehet a labdával, nagymértékben eltalálhatja a labdát, mert a csípőjét és a vállát még nagyobb mértékben forgatja. Ez a forgáskülönbség olyan tekercset eredményez, amely hasonló a rugóhoz. Elkezdte felszabadítani a tekercs erejét, először a bal csípővel.

Kezdje helyes testtartással. Ha ütközik a vezetővel, hajlítsa le a térdét és hajlítsa a csípőre a labdát, miközben a hátát nyugodt és egyenesen tartja. A gerincét kissé távolítsa el a célponttól, és húzza a vezetőt 3 fokkal a hátsó csípőnél. Csökkentse a döntést a céltól a rövidebb felvételeknél.

Vegye vissza a klubot, hogy elindítsa a backswing-et. A hátsó tetején a tekercset teljesen hátra kell tartani, miközben a gerincszöget a gömb felé billentve és kissé távolabb a céltól távol tartja. Hagyja ki a csípőjét.

Indítsa el a leeresztést úgy, hogy először forgatja el a csípőcsontot, és húzza felfelé forgatás közben. Amint a karjaid leereszkednek, tartsd fel és körbe az ólomcsípőt. Hagyja, hogy a csípő fellépése felfelé és körbe tartsa a klubot a repülőgépen, ahogy belép a labdába. Forgassa csípőjét teljesen, amíg az öv gombja a célpontra mutat.