Hogyan lehet egy rizs arc maszk

A rizs arcmasszája óvatosan lágyíthatja a bőrt, hozzáadhatja a nedvességet és felderítheti a bőrtónust, de az aktuális szemcséket nem használhatja arcmaszkra. Ehelyett, kivéve a szemeket keverjük megsütjük, és használjon rizslisztet vagy rizs vizet, hogy egy házi rizs arc maszk. A rizs arc maszk alkalmas minden bőrtípusra, beleértve azokat is, aknére, érzékeny bőrre vagy száraz bőrre. Nem kell egy gyógyfürdőbe menni, vagy egy tonna készpénzt eltölteni az áruházban vásárolt rizs arcra – egyszerűen receptet készíthet otthonról az összes természetes és olcsó összetevővel.

Rice Water arc

Öntsön fél csésze rizst egy tálba. Adjunk hozzá elegendő mennyiségű vizet, hogy töltsük be a tálat kb. 1 hüvelyk fölött a rizs. Keverjük össze jól egy kanállal.

Rice-Liszt arc

Hagyja, hogy a rizs a vízben üljön, amíg homályosnak tűnik – kb. 30-60 perc. Öntsük a rizst és a vizet egy szitán egy tiszta edénybe, hogy elkülönítsük a rizst és a vizet.

Használjon egy ollót, hogy levágja a szemét, az orrát és a szájat. A rizsvízben 10 percig áztassa a papírtörülközőt.

Óvatosan távolítsa el a papírtörülközőt, és finoman csavarja ki. Húzza le és helyezze a papírtörlőt az arcára 15 percig.

Húzzon le egy krumplit késsel. Rántsa fel a nyers burgonyát egy sajtragasztóval.

Tegyen egy maréknyi reszelt burgonyát a kezébe. Préseljük át egy tálra, hogy kivesszük a gyümölcslevet.

Add hozzá rizslisztet a burgonyalé, egy csipet egy időben. Keverje hozzá a gyümölcslevet, miközben hozzáadja a rizslisztet, amíg be nem paszta.

Az ujjbegyedet simítsa az arcra. Hagyja hagyni 10-20 percig, mielőtt meleg vízzel öblítené.