Hogyan lehet eltávolítani a hamis szegeket a legjobb módja

Az akril szegek kényelmes módot nyújtanak a természetes körömproblémák, mint például a törések, a forgácsok és a zavarok kezelésére. Ha úgy döntött, hogy lemond a hamis körmökről egy természetesbb megjelenésért, készítse elő őket az eltávolításra, hogy megakadályozza a természetes körömágyat. Az eltávolítás előtt áthatolhatod körmöket az akril és a természetes köröm között. Ez a legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk, hogy a természetes köröm felső rétege eltávolítsa az eltávolítás folyamán.

Snipszel minden hamis köröm csúcsát körömvágó segítségével. A vágás segít megtörni a tömítést a természetes köröm és a hamis köröm között, megkönnyítve az eltávolítást.

Töltsön be két kis üvegtálat 1 cm-es acetonos körömlakk eltávolítóval. Használjon olyan tálakat, amelyekből nem evett, és csak erre a célra fenntartja őket a jövőben.

A körmét az acetonba 10-15 percig merítse. 10-15 percen belül a hamis körmök puha és göndör lesz.

A természetes szögeket távolítsa el a körmöket vagy a fémszegélyt. Csúsztassa a késtenyésztőt a hamis köröm és a természetes köröm között, és húzza felfelé.

Ismételje meg az emelési folyamatot mind a 10 körömön. Mossa meg kezét szappannal és vízzel, hogy eltávolítsa az acetont és a hamis körömrostokat.