Hogyan lehet felemelni az ellenanyagokat

Az antitestek fontos szerepet játszanak az immunrendszer működésében. Ezek a sejtek jelen vannak a szervezetben, hogy megvédjék a betegségeket, beleértve a vírusokat és baktériumokat, és minél többet általában egészségesebb leszel. Az antitesteket gyakran baktériummal vagy vírussal való találkozások során építették fel, ami azt jelenti, hogy ha soha nem volt beteg vagy egészségtelen elemek voltak kitéve, akkor a szervezet nem képes antitestek kifejlesztésére, amelyek védelmet nyújtanak. Azonban a szervezetben lévő antitestek számát számos tényező befolyásolja, beleértve az étrendet, a fitnesz szintjét és a teljes állapotot.

Élvezze az ételeket olyan vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek az immunrendszer előnyeit élvezik, beleértve a C vitamint, az E-vitamint, a cinket, a karotinoidokat és az omega-3 zsírsavakat. Mindezek a tápanyagok segítik a szervezetet különböző módon növelni az antitesteket és fenntartani ezeket a magas szinteket. A C és E vitaminok sok gyümölcsben és zöldségben megtalálhatók, különösen a narancs, az eper és a kagyló. A cink nagyon nagy koncentrációban található az osztriga – különösen a nyers osztriga – és a pulyka között. A karotinoidok, mint például a béta-karotin – amelyet a szervezet azután áttér az A-vitaminra – igen nagy dózisokban találhatók a sárgarépában, valamint más zöldségekben. Az omega-3 zsírsavak bőségesek a teljes kiőrlésű gabonákban és haltermékekben. Mindezek kiegészítõit is felveheti, hogy ellenõrizze az ellenanyagokat.

Gyakorolj többször is a hét folyamán – legalább három-négy alkalommal. Azt is meg kell próbálnia gyakorolni legalább 20 vagy 30 percet egyszerre, miközben a szívverés emelkedik az egész idő alatt. Gyakorolja az őröket számos súlyos probléma ellen, beleértve a szívbetegséget, a magas koleszterinszintet, a magas vérnyomást és a szívrohamokat. A Discovery Health szerint a testmozgás akár 300% -kal növelheti az antitesttermelést, és növeli a T-sejtek – agresszív sejtek jelenlétét, amelyek keresik, támadják és megölik a nem kívánt vírusokat és baktériumokat.

A boldog, kielégítő életmód fenntartására irányuló munka. A Discovery Health szerint az egyének, akik azt állítják, hogy általában boldogok az életükben, hajlamosak arra, hogy több antitestük legyen a rendszerükben. A boldogságot számos tényező befolyásolhatja, például a stressz és a testmozgás. Ez a gyakorlatot többféleképpen is előnyösvé teszi, mivel növelheti általános boldogságát azáltal, hogy ki dolgozik. A Discovery Health beszámol arról, hogy a boldogság javulása a stressz és szorongás kiküszöbölésével, valamint a boldogságot ösztönző tevékenységek integrálásával akár 50 százalékkal is növelheti az antitesteket.