Hogyan lehet megőrizni a makk squash

Az Acorn squash egy színes, egészséges és édes kóstoló különböző téli squash. Minden 1/2 csésze adag nem tartalmaz zsírt, és csak 60 kalóriát tartalmaz, de a napi szálas igény 18 százalékát, a C-vitamin követelményének 20 százaléka és a napi A-vitamin követelményének 8 százaléka. Bár a nyárfák általában évente állnak rendelkezésre, a precognálás, majd a tartósítás alkalmassá teszi a túrázás előkészítését. Miközben a konzervgyártás lehetõség, a bakteriális fertõzõdéssel kapcsolatos aggodalmak fagyasztják a makk squash megõrzésének legjobb módját.

Vágott főtt, hűtött makk squash kockákba. Alternatív megoldásként a csészéket egy tálba és pürébe öntsük a krumpli burgonya konzisztenciájához kézi vagy elektromos keverővel, alacsony hatalommal.

Rendezzünk kockákat egyetlen rétegben egy sütőlapra. Állítsa a sütőlapot a fagyasztóba 3-4 óra, vagy amíg a kocka be nem fagy. Csomagolja be a fagyasztott kockákat műanyag fagyasztózsákokba, szorítsa ki annyi levegőt, amennyit csak tudsz, amikor lezárja a zsákokat.

Spoon gally squash pürét a tartályok, így mintegy 1/2 hüvelyknyi helyet a squash és a tetején a tartály. Tömítse le és állítsa be a konténereket a fagyasztóba.