Hogyan lehet megszabadulni a gyerekek fevers

A láz jelzi, hogy gyermeke teste fertőzést vagy betegséget harcol. Láz fordul elő, ha a testhőmérséklet meghaladja az átlaghőmérsékletet 98,6 fok Fahrenheit. Míg a gyermek láza potenciális pánikot okoz, a legtöbb alacsonyabb hőmérséklet nem súlyos, és sikeresen kezelhető otthon. Mégis, a láz okozhatja a gyermeke hányingert és fáradtságot, ezért vigasztalaníthatja őt azzal, hogy a lázát leállítja, amíg teljesen el nem tűnik. Bővebb információért forduljon gyermekének orvosához.

Az ibuprofent vagy acetaminofen csak akkor ajánlott, ha kapcsolatba lépett orvosával, és megkérdezte a helyes adagolásról. Néhány gyermek túl fiatal ahhoz, hogy fájdalomcsillapítót szedjen, és bizonyos esetekben az orvosnak meg kell vizsgálnia a gyermeket, mielőtt gyógyszereket felírna. A fájdalomcsillapítók a gyulladás enyhítésére és a testhőmérséklet csökkentésére használják a nagyobb kényelmet. Ne használjon aspirint, mivel fennáll a Reyes-szindróma kockázata.

Egy hűvös vízben áztassa a rongyot, és tegye le a gyermek fején. A megnövekedett testhőmérséklet kellemetlen lehet, és fájdalmat és fáradtságot eredményezhet. A fej hőmérsékletének lerakása segít megszabadulni a láztól rövid távon. Rajzolj egy langyos fürdőt a gyermekeid számára, de távolítsd el, ha hideg vízben kezd rázni. Ez ismét megemeli a testhőmérsékletet.

Adj gyermekeidnek sok folyadékot, hogy segítsen kicserélni a verejtett vízt a verejtékből. A gyermekek többet izzadnak, ha lázas és hajlamosak a kiszáradásra. A víz, a gyermekgyógyászati ​​elektrolit italok, a tej és a leves húsleves segíthet a gyermeknek, hogy hidratálódjon. Kerülje a cukros italokat, például a szódát és a gyümölcslevet, mivel potenciálisan vizet vonhat be a belekbe, és súlyosbíthatja az influenzaszerű tüneteket, például a hasmenést.

Engedélyezze a gyermeket, hogy a lehető legnagyobb mértékben pihenjen. Mivel a láz a gyermek testének fertőzés elleni küzdelme, a szokásosnál jobban fáradt és letargált lesz. A pihenés lehetővé tétele biztosítja, hogy testének energiája a fertőzés elleni küzdelem érdekében gyorsabb gyógyulási időszakra megy, hogy megszabaduljon a láztól.

Hívja fel az orvost, ha a három hónapos gyermekének hőmérséklete meghaladja a 100,4 fokot, a három-hat hónapos korában a hőmérséklete meghaladja a 101 fokot, a hat hónapos gyermekének 102 fokos lázzal vagy 6 hónapos koráig És az egy évvel ezelőtt hőmérséklete meghaladja a 103 Fahrenheit értéket. Ezek mind súlyos fertőzést jelentenek, és nem szabad otthon kezelni.