Hogyan lehet megszabadulni a nagy pórusokat a lábakon

A szőrtelenítés után a lábak a pórusok hatására megfigyelhetők. Ez különösen igaz a lábak gyantázására vagy cukrozására, mivel ezek a módszerek kihúzzák a szálakat a gyökéren. A test akne egy másik oka annak, hogy a pórusai a lábadon a normálisnál nagyobbnak tűnhetnek. Bár a pórusméretet fizikailag nem lehet hosszú várakozás nélkül zsugorítani, gondoskodhat arról, hogy pórusai kisebbek legyenek olyan technikák alkalmazásával, amelyek elrejtik a tényleges méretüket.

Tisztítsa meg a lábát naponta egy over-the-counter hámlasztó mosással. A hámlasztó mosók eltávolítják az elhalt bőr felső rétegeit, és eltávolítják a pórusokat nyújtó zavarokat, a CareFair.com szerint. Választani kell a zúzott mandulát, zabot vagy narancshéjat tartalmazó hámlasztókészülékeket.

A napi egyszeri alfa-hidroxi-savas alapú krémet alkalmazza lábaira, javasolja az orvosok könyvét. Az alfa-hidroxi-savak természetes gyümölcssavak, amelyek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, amelyek felhalmozódnak az egyes pórusok körül. Vásároljon 10 százalékos glikolsavat tartalmazó optimális haszonnal.

Vásároljon over-the-counter antioxidáns szérumot. Napi használat esetén ezek a szérumok növelik a bőrön belüli kollagén termelést a CareFair.com szerint. Viszont a lábad simább lesz, és a pórus megjelenése csökken. Alkalmazási gyakoriság és módszer az Ön által választott márkától függ, mivel ezek a szérumok különböző összetevőket tartalmaznak a gyártó által.

Forduljon bőrgyógyászához a mikrodermabráziós kezelésekhez. Ez egy mély hámlasztó technika, amely serkenti a bőrt és eltávolítja az elpusztult bőrsejteket és a pórusokat eltömődött hulladékot a CareFair.com szerint. Az otthoni készletek a helyi szépségszalonban is megtalálhatók.