Hogyan nézel ki szép a pattanások

Az akne egy csúnya bőrállapot lehet, amely általában támadja az arcot, és ezáltal jól látható állapotban van. Különböző bőrelváltozásokat okoz, amelyek vörös dudorokat néznek ki, és gyakran fekete vagy fehér tippeket tartalmaznak, és amelyek kéreggörcsöt okozhatnak. Az Országos Egészségügyi Intézet (NIH) elmagyarázza, hogy minden négy amerikai tinédzser közül három küzd az aknával. Sokan zavarják a megjelenésükre gyakorolt ​​hatásuk. Szerencsére vannak olyan módok, amelyek még akkor is jól néznek ki, ha harci pattanásokkal küzdenek.

Alkalmazza a pattanások gyógyszert minden nap, hogy ellenőrizze a pattanások a lehető legnagyobb mértékben. Az akne általában kezelhető a boltban vásárolt lotionokkal, krémekkel, párnákkal és egyéb benzoil-peroxid vagy szalicilsav tartalmú termékekkel, a “Glamour” magazin szerkesztői tanácsot adnak. Időre van szükség a pattanások megszelídítésére, így nem láthatja az eredményeket több héten keresztül. Végül kecsesebb lesz, ha összhangban van a kezelési rutinoddal.

Ne korlátozza arcának mosását naponta kétszer. Jól van, hogy finoman tisztítsd az arcodat vízzel és enyhe szappannal nappal és este. Gyakran előfordulhat, hogy árt a megjelenésnek azáltal, hogy irritálja a bőrt és új kitöréseket okoz, az Acne.org honlap figyelmeztet. Prémiumabb leszel, és több szerencséd lesz a pattanások ellenőrzésére, ha nem tisztítja túl.

Vásárlás smink, amely nem támogatja az akne. Az olyan termékek, amelyek nem okoznak pattanásokat, általában vízbázisúak, olajmentesek vagy nemcomedogének, “magyarázza NIH. Használja ezeket a kozmetikumokat, hogy fokozza a megjelenését és maszkolja a pattanásokat anélkül, hogy új kitöréseket okozna.

A haját hízelgő módon formázza, hogy felhívja a figyelmet az arcáról. Ne hagyja, hogy a szálak felakadjanak az arcbőrre, mivel a zsíros vagy zsíros kozmetikai és hajápolási termékek irritálhatják a pattanásokat a MedlinePlus szerint. Hajtsd össze a hajadat színes kiegészítőkkel, amelyek kiegészítik a ruháidat. Ez vonzónak tűnik, és megóvja a haj duzzasztását a sérülések ellen.

Látogasson el egy bőrgyógyászra, ha az Ön otthoni kezelési erőfeszítései nem szabályozzák megfelelően a pattanást. Az orvosok számos kezelési lehetőséggel rendelkeznek a pattanások és megjelenésük javítására az Amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia szerint. Például kaphat receptet orális antibiotikumokra vagy erősebb helyi kezelésre.