Hogyan növelheti az acetilkolin szintjét

Az acetilkolin olyan neurotranszmitter, amely elsősorban az agy hippocampusában működik, segítve az idegeket egymással való kommunikáció és emlékezet létrehozásában. Az acetilkolin hiánya az Alzheimer-kórhoz kapcsolódik, az “Alapítványok ápolása” szerint, ami az egyik oka annak, hogy növelje az acetilkolin szintjét. A különböző vitaminok, gyógynövény-kiegészítők és gyógyszerek felhasználhatók az acetilkolinszint növelésére. Forduljon orvosához, mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vagy gyógyszert felvenne az acetilkolinszint növelése érdekében.

Forduljon orvoshoz, aki az öregedésgátló gyógyszerekkel foglalkozik. Egyes gyógyszerek, például a dimetil-amino-etanol és a piroglutamát fokozzák az acetilkolin termelést. A dimetil-amino-etanol lassítja a kolin lebomlását, és biztosítja a test számára a nagyobb esélyt arra, hogy a kolint acetilkolinná alakítsa. A piroglutamát gyorsítja az acetilkolin termelését. Mindkét gyógyszerre vényre van szükség.

Beszélje meg a dehidroepiandroszteront és a pregnenolont orvosával. Ezek a hormonok stimulálják a hippocampust további acetilkolin felszabadítására, és csak receptre kaphatók.

Vegyen egy napi B-vitamin komplex kiegészítést. Vásároljon kiegészítést, amely tartalmazza a B1-vitamint, a B6-vitamint és a B12-vitamint, melyek mindegyike kritikus fontosságú az acetilkolin szintéziséhez.

Vegyünk egy napi ginkgo biloba kiegészítést. A ginkgo biloba állítólag serkenti az agyat az acetilkolin elnyelésére. Mindig ellenőrizze orvosával, mielőtt táplálékkiegészítőt, például ginkgo biloba-t szed.