Hogyan pántsd fel a fűszálakat

A sokoldalú és könnyen főzhető fehér hal, a laposhal egy könnyű, édes ízű, szilárd textúrát kombinál. A halak táplálkozási előnyei is vannak, beleértve a magas fehérjetartalmú, mégis alacsony kalóriát, ugyanakkor egészséges káliumtartalmát is tartalmazzák. A laposhal enyhe ízének köszönhetően számos fűszernövény, fűszer, fűszerezés és mártással lehet párosítani. Sokféle módon készíthetjük a laposhal készítését, a pásztorkodás a ropogós külsőt adhatja a halaknak anélkül, hogy nagy mennyiségű olajat szívna fel.

Pat a ruhadarabot szárítsa papírtörölközővel, mielőtt elkészítené. A felesleges nedvesség okozhatja, hogy a hal ragaszkodik a serpenyőhöz, és gőzt okoz, ami megnehezíti a halak ropogós külsőt. Szezonozza a halakat a kedvére.

Használjon olyan serpenyőt, amely ellenáll a magas hőnek, például az öntöttvasból, rozsdamentes acélból vagy alumíniumból.

Melegítsd fel a serpenyődet úgy, hogy középen vagy nagy melegre helyezi a tűzhelyet. Adja hozzá a kívánt zsír típusát. Válasszon olyan zsírt, amely ellenállhat a magas hőnek, például szőlőből, pórsáfrányból vagy repceolajból.

Helyezze a laposhal a serpenyőbe, bőrfelülettel lefelé, ha szükséges. Nyomja könnyedén a halat egy spatula tartani, hogy lapos a serpenyőben, amíg a főzés.

Hagyja a halat 3-4 percig főzni, vagy amíg az alján egy kéreg nem keletkezik. Fordítsa fel a laposhal végét, főzzön még 1 percig, majd távolítsa el a hőtől.