Nemzetközi gyönyörű kenyér táplálkozási információk

Eredeti, zsírmentes és cukormentes, valamint hosszú ízű listákban az International Delight kávékrémek úgy tűnik, hogy mindenki igényei kielégítették az ízesített kávét. A WhiteWave Foods, a Broomfield, Colorado cég terméke nemcsak az ízesítő kávéba, hanem a fenntarthatóságba is merül. Bár termékei kevés tápértéket kínálnak, a vállalat partnerei a beszállítókkal tiszta, megújuló energiát használnak, és reméli, hogy csökkentik a környezeti hatásokat.

Szolgálati méret és fajták

A Nemzetközi Delight krémek minden ízének kiszolgáló mérete 1 evőkanál. Vagy 15 ml. A WhiteWave Foods alapvető aromakészlete, köztük az Amaretto, a belga fehércsokoládé Macadamia, a karib-fahéjas krém, a Dulce de Leche, az angol mandula karamellája, a francia vanília, a mogyoró, a Hershey csokoládé karamele, az ír creme és a déli vajas pekándió. A cég kilenc ízvilággal, négy ízzel és négy ízű szezonális kremetsző krémmel is kiskereskedik.

Kalóriák, zsír, koleszterin és nátrium

Az International Delight francia vanília kávékrém egyik adagja 45 kalóriát tartalmaz, összesen 2 g zsírtartalommal, koleszterin nélkül és 5 mg nátriummal. Összehasonlításképpen, a cukormentes francia vanília 20 kalóriát tartalmaz 2 g zsírral, koleszterinnel és nátriummal. A zsírmentes francia vanília krém 30 adag kalóriát tartalmaz, zsírt nem tartalmaz, nincs koleszterin és nátrium. Mindegyik íz közül 30 és 45 közötti kalóriát, 1-2g zsírt, koleszterint és 15 mg nátriumot 1 evőkanál. szolgáló.

Szénhidrátok és fehérje

Az International Delight francia vaníliakrém egyetlen adagja 6g teljes szénhidrátot tartalmaz, 6 g cukorral és fehérjével. A cukormentes francia vanília 1 g szénhidrátot tartalmaz cukor nélküli és fehérje nélkül. A zsírmentes francia vanília 7 g szénhidrátot tartalmaz, 5 g cukorral és fehérjével. Mindegyik alapvető aromaanyag kevesebb, mint 7 g szénhidrátot tartalmaz, és nincs fehérje.

Vitaminok és ásványi anyagok

A nemzetközi Delight kávéfestékek nem tartalmaznak lényeges vitaminokat vagy ásványi anyagokat.

Élettartam és tárolás

A Nemzetközi Delight krémeket a lejárati dátum előtt kell használni, és a dobozon lepecsételve és a felbontástól számított két héten belül kell felhasználni. A normál eltarthatósági időtartam a gyártás időpontjától számított négy hónapig tart. A fel nem nyitott krematós egyedeket nem kell hűteni, de a pintöt és a kvartot hűtőszekrényben kell tartani, mielőtt kinyitnák, és nyitás után hűteni kell.